Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yilmaz Mesut Özil : Burak Yilmaz-Seitenhieb gegen Mesut Özil entfacht hitzige ... - İşte burak yılmaz'a olan tepkiler.

Burak Yilmaz Mesut Özil : Burak Yilmaz-Seitenhieb gegen Mesut Özil entfacht hitzige ... - İşte burak yılmaz'a olan tepkiler.. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu.

Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu.

Burak Yılmaz'dan Mesut Özil açıklaması: 'A Milli Takım ...
Burak Yılmaz'dan Mesut Özil açıklaması: 'A Milli Takım ... from tele1.com.tr
Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Mesut özil dünya şampiyonu oldu, türk bayrağı ile koştu. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu.

Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı.

Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Yılmaz'ın özil hakkındaki sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum.

Mesut Özil sözleri sonrası Burak Yılmaz'a sert tepki ...
Mesut Özil sözleri sonrası Burak Yılmaz'a sert tepki ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.

Burak yılmaz, mesut özil hakkında söyledikleriyle kendini rezil etmiştir.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Burak yılmaz, mesut özil hakkında söyledikleriyle kendini rezil etmiştir. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Daha da açıkça ifade edecek olursak.

Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu.

Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e milli takım göndermesi ...
Burak Yılmaz'dan Mesut Özil'e milli takım göndermesi ... from jurnaltr.com
Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil, milli takım tercihi nedeniyle eleştiriliyor. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi.

Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Daha da açıkça ifade edecek olursak. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? burak yilmaz. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme.